Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
883 Posty
full casco
(fullcasco)
Maniak
wiadomosci.onet.pl/wielka-brytania-i-irl...l-jak-powinien/7nh5x

Prawie udusił Polaka, bo "nie pracował, jak powinien
Za próbę zabójstwa sędzia zadecydował o wyznaczeniu kary... 800 funtów. Tak działają sądy w UK!!!

a za to jak twoj pies nasra na ulica wala mansdat 1000 funtow

co na ta Tusk i sikorski ?+?

aaa maja afere podsluchowa

ale o tym nie gadaja w TVN tylko o szczurach

jasta podaj informacje jak zawsze jestes poinformowany z pierwszej reki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Atak polskich chuliganów przerwał plenerowy koncert w północnym Londynie w dzielnicy Tottenham. W ruch poszły butelki, kamienie oraz nóż. Rany kłute odniósł dwudziestoczteroletni mężczyzna.

Ranny to bawiący się na imprezie Polak, który próbował powstrzymać napastników. Rana brzucha okazała się niegroźna i mężczyzna opuścił już szpital. Policja nadal szuka sprawcy, ale ogłosiła, że postawiła też już zarzuty innemu Polakowi.
wiadomosci.wp.pl/kat,8771,title,Atak-pol...c.html?ticaid=112f66
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
883 Posty
full casco
(fullcasco)
Maniak
oj debilu znowu propagujesz komunistyczna propagande

Grupa "Zjednoczeni Emigranici" z Londynu miała spotkanie na Markfield w Londynie. Została ona zaatakowana przez około 80 osób z antify. Jeden z Polaków z Korony Kielce został pchnięty nożem przez antifiarza.

W drugiej części parku spotkali się polscy kibice. Większość w koszulkach polo i w krótkich spodenkach. Swoje spotkanie ogłaszali otwarcie, na Feacebook.

www.naszestrony.co.uk/uk/wielka-brytania...kich-spodenkach.html

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
883 Posty
full casco
(fullcasco)
Maniak
londynek.net/wiadomosci/Markfield+Park+w...icle?jdnews_id=23204

za sprawą lewackich grup bojówkarzy (Antifa), którzy od początku kręcili się w pobliżu z powodu koncertu zorganizowanego w parku, co niestety skończyło się atakiem i prawie śmiercią jednego z nas" - wyjaśnia przedstawiciel ZE w liście przesłanym do redakcji Londynek.net.

Kiedy usłyszeliśmy krzyki, wyszliśmy zobaczyć, co się dzieje i w tym samym momencie dostałem butelką w nogę. Tuż obok odbywał się koncert. Pomyślalem, że tak właśnie się skończył, więc zacząłem kierować się w stronę wyjścia z parku. Odszedłem może 150 metrów, kiedy minął mnie niebieski Ford Galaxy, z którego wyskoczył napastnik krzycząc: 'Ty pieprzony Polaku!' i rzucił się na mnie z pięściami" - kontynuuje mężczyzna.

"Próbowałem się bronić, ale w pewnym momencie poczułem ból w klatce piersiowej i zobaczyłem krew. Odskoczyłem do tyłu. Agresor trzymał w ręce jakiś przedmiot. Zacząłem uciekać w kierunku bramy. Kiedy do niej dobiegałem, poczułem się słabo i upadłem. Na szczęście do parku szła grupa Polaków. Pamiętam jeszcze, że udzielając mi pierwszej pomocy, wezwali ambulans. (Dzięki wam za to!). Następnie obudziłem się w szpitalu" - kończy swoją relację polski obywatel.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
883 Posty
full casco
(fullcasco)
Maniak
32-letni Wojciech Z. pobił barmana i kelnerkę w jednym z pubów w Essex, ale nie trafi za kratki. Sąd uznał, że wystarczy grzywna, bo posługujący się brytyjskim paszportem Polak dużo zarabia

musi wracać do Dubaju, gdzie mieszka z żoną i synem oraz pracuje jako dyrektor techniczny w firmie "Digital Barriers" z siedzibą w Wielkiej Brytanii.

Wojciech Z. zarabia 7 tysięcy funtów tygodniowo,

wiadomosci.onet.pl/wielka-brytania-i-irl...nia-na-wyspach/tqvj5
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
37-letni Austin Brayford, który żywi dużą nienawiść do Polaków, w bestialski sposób zabił dwoje ludzi w domu, w którym mieszkało wielu cudzoziemców. Kobietę udusił i zadał jej ok. 30 ciosów nożem, a mężczyznę wielokrotnie uderzał tępym narzędziem w głowę.

Jak się później okazało, żadna z ofiar zwyrodnialca nie pochodziła z Polski. 48-letnia Helena Dawson była Brytyjką, zaś 40-letni Ivon Spratek - właściciel domu, w którym doszło do zbrodni - Czechem.

Austin Brayford o tym, że zabił, najpierw powiedział znajomej barmance w pubie w Blackpool. Na jej pytanie: Czy wszystko w porządku?, odpowiedział: "Tak, ale mam dwa ciała w mieszkaniu", po czym przyznał, że to on jest mordercą. - Tak, to ja ich zabiłem. Zrozumiałabyś, gdybyś ich znała. To byli źli ludzie - tłumaczył znajomej.
wiadomosci.onet.pl/wielka-brytania-i-irl...ze-sa-polakami/0yztg
Zgłoś wpis
Oceń wpis:9  
Odpowiedz   Cytuj
281 Postów

(grzes333)
Stały Bywalec
Austin Brayford, jakis chory psychicznie angol co okradal Polakow

wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Polka-i-...55502,wiadomosc.html
wiadomosci.onet.pl/wielka-brytania-i-irl...jej-dwie-corki/znln2

nieznany sprawca zasztyletował Polkę i jej dwie córki Nieznany napastnik w niedzielny wieczór zabił nożem 27-letnią kobietę i jej dwie córki. Ofiary miały polskie obywatelstwo

Mąż kobiety najprawdopodobniej był w tym czasie w pracy. Polska rodzina mieszkała w Wielkiej Brytanii od 5 lat. Byli bezkonfliktowi i cieszyli się dobrą opinią. Sąsiedzi nie mogą zrozumieć, jak mogło dojść do takiej tragedii. – To była spokojna, szczęśliwa rodzina. Mąż ciężko pracował, a ona zajmowała się dziećmi – mówi jeden z tamtejszych mieszkańców.

Okoliczni mieszkańcy twierdzą, że w niedzielę wieczorem słyszeli krzyki dochodzące z domu, w którym mieszkała Marta G. z rodziną. W środku znaleziono ciała 27-latki oraz jej dwóch córek. Jedna z dziewczynek miała 5 lat, druga - 18 miesięcy. Według lokalnych mediów, wszystkie ofiary zostały zadźgane.

Rzecznik policji poinformował, że na miejscu zabójstwa zatrzymano mężczyznę. Nie chce podać żadnych dokładniejszych informacji, nie potwierdza też doniesień lokalnych mediów, że ofiary zostały zabite nożem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
281 Postów

(grzes333)
Stały Bywalec
jaste ten twoj temat to podzeganie do morderstwa
lewacka mowa nienawisci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów

(Isrid)
Wiking
grzes333 napisał:
Austin Brayford, jakis chory psychicznie angol co okradal Polakow

wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Polka-i-...55502,wiadomosc.html
wiadomosci.onet.pl/wielka-brytania-i-irl...jej-dwie-corki/znln2

nieznany sprawca zasztyletował Polkę i jej dwie córki Nieznany napastnik w niedzielny wieczór zabił nożem 27-letnią kobietę i jej dwie córki. Ofiary miały polskie obywatelstwo

Mąż kobiety najprawdopodobniej był w tym czasie w pracy. Polska rodzina mieszkała w Wielkiej Brytanii od 5 lat. Byli bezkonfliktowi i cieszyli się dobrą opinią. Sąsiedzi nie mogą zrozumieć, jak mogło dojść do takiej tragedii. – To była spokojna, szczęśliwa rodzina. Mąż ciężko pracował, a ona zajmowała się dziećmi – mówi jeden z tamtejszych mieszkańców.

Okoliczni mieszkańcy twierdzą, że w niedzielę wieczorem słyszeli krzyki dochodzące z domu, w którym mieszkała Marta G. z rodziną. W środku znaleziono ciała 27-latki oraz jej dwóch córek. Jedna z dziewczynek miała 5 lat, druga - 18 miesięcy. Według lokalnych mediów, wszystkie ofiary zostały zadźgane.

Rzecznik policji poinformował, że na miejscu zabójstwa zatrzymano mężczyznę. Nie chce podać żadnych dokładniejszych informacji, nie potwierdza też doniesień lokalnych mediów, że ofiary zostały zabite nożem.

Najlepiej jest sprawdzac kilka zrodel i konfrontowac wszystko z angielskimi tekstami. Niektore media angielskie twierdza, ze policja aresztowala meza tej zamordowanej. Podobno byli w separacji i to niby on dokonal tej zbrodni... www.dailymail.co.uk/news/article-2790276...ng-man-arrested.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
281 Postów

(grzes333)
Stały Bywalec
juz go wypuscili
a dailymail to taki fakt

Rzecznik policji w Stoke-on-Trent nie ujawnił, kim jest zatrzymany 27-letni mężczyzna. Poinformował natomiast, że policja roztoczyła opiekę nad członkami rodziny Marty G. również przebywającymi w Wielkiej Brytanii.

Czytaj więcej na fakty.interia.pl/swiat/news-potrojne-mor...;utm_campaign=chrome

www.naszestrony.co.uk/uk/wielka-brytania...arta-galikowska.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok